Η Ζάννα Αρτέμη ζωγραφίζει «ζωντανά» στη σκηνή του FAUST

Η Ζάννα Αρτέμη ζωγραφίζει «ζωντανά» στη σκηνή του FAUST

Η ζωγράφος Ζάννα Αρτέμη ανεβαίνει στη σκηνή του FAUST στις 9 Νοεμβρίου 2015 και ζωγραφίζει «ζωντανά», μπροστά δηλαδή στους θεατές!
H Ζάννα Αρτέμη έχει ήδη μια αρκετά μεγάλη διαδρομή στον εικαστικό χώρο. Μέσα από ομαδικές εκθέσεις αλλά και πολλές ατομικές στην Ελλάδα και το Λονδίνο ορθώνει μια ιδιαίτερη παρουσία και ξεχωρίζει για το χρώμα της. Η εξέλιξη της πινελιάς της είναι έκδηλη και το πάθος της για την ζωγραφική συνιστά το κίνητρό της ώστε να συνεχίζει να τολμά και να δουλεύει ασταμάτητα εκθέτοντας έτσι ψυχή τε και εαυτώ.
Όπως λέει και η ίδια: «Ένα ξέρω, στο τέλος κάθε μέρας που τελειώνει : πως η ζωή μου χωρίς τη ζωγραφική, είναι μισή. Όταν η φαντασία μου συλλαμβάνει κάτι οδηγεί και το χέρι μου πάνω στον καμβά και αποτυπώνεται ό,τι κατά καιρούς με κατατρέχει.
Μακάρι μέσα από την τέχνη μου να συμβάλλω έστω και ελάχιστα στο «ξεκλείδωμα» της ψυχής κι άλλων ανθρώπων. Αυτός είναι ο στόχος μου.»

Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust με μια καινούργια παράσταση σουρεαλιστικού καμπαρέ:
ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ
Τα άτακτα μοντέλα της Μονμάρτρης και οι τραγικοί έρωτες των Μποέμ ζωγράφων του Παρισιού εμπνέουν το εκκεντρικό δίδυμο των Tenorman & Voodoo Drummer ,οι οποίοι με νέες συνθέσεις και απρόσμενες διασκευές παρουσιάζουν το νέο τους σουρεαλιστικό cabaret show.
Είναι η εποχή της επανάστασης στην τέχνη, η εποχή της αμαρτίας, η πόλη του Φωτός είναι το κέντρο του κόσμου, όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες καταφθάνουν εκεί (Απολινερ,Χεμινγουει,Σατι, Ματις, Ρενουαρ, Μονε, Προυστ), η εποχή του Τουλούζ Λοτρέκ και του Μουλέν Ρουζ.

Οι Opera Chaotique εισέρχονται μέσα στα καμπαρέ και στα ατελιέ των ζωγράφων και γνωρίζουν τις σπουδαίες Μούσες που ενέπνευσαν τις μεγάλες δημιουργίες. Γνωρίζουν τον ΠΙκάσσο και τις αναρίθμητες γυναίκες του, τον Μοντιλιάνι και τη Ζαν, τη Σουζάν Βαλαντόν, την Κικί του Μοντπαρνάς κ.α., και εισάγουν στο πνέυμα της ελευθερίας και του μεγάλου πάθους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο
Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer): Ντραμς
Μαζί τους: Η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη, ο τσελίστας Σταύρος Παργινός

Με αγάπη,

Zanna-Faust

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google Plus